Fă-ți timp, din timp să-ți plănuiești sarcina

Campanie națională de informare și responsabilizare pentru susținerea natalității

Orice decizie ai lua, fă-o în cunoștință de cauză

Fie că îți dorești un copil în viitorul apropiat, fie că te gândești să amâni pasul peste câțiva ani, plănuiește cu toate informațiile la dispoziție. Scopul nostru este să te ajutăm să iei o decizie informată, aducându-ți mai multă claritate asupra fertilității și a scăderii acesteia după vârsta de 35 de ani.

Conform Institutului Național de Statistică:

  • 63.6% dintre femeile care nu au copii până la 35 de ani nu mai reușesc să devină mame
  • 93.3% dintre femeile care nu au copii până la 39 de ani nu mai reușesc să devină mame

Testul AMH te poate ajuta să-ți plănuiești sarcina

Hormonul anti Mülerian (AMH) evaluează fertilitatea feminină și este cel mai fidel factor predictiv al rezervei ovariene.

Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul AMH scade continuu la femei în corelație cu rezerva funcțională ovariană. Scăderea sa este semnificativă odată cu depășirea vârstei de 35 de ani.

La femeile cu vârsta între 30-34 de ani se recomandă grăbirea procesului de obținere a sarcinii și direcționarea femeii spre un medic specialist în infertilitate (obstetrică- ginecologie) dacă valoarea AMH e sub mediana corespunzătoare vârstei.

Află mai multe

Cui se adresează campania?

În procesul de concepție, vârsta mamei este cel mai important factor de reușită, acest proiect se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 30-34 de ani, unde există încă șanse mari de obținere a sarcinii pe cale naturală.

De aceea, venim în întâmpinarea femeilor oferind 10% reducere* la testarea AMH.

Pentru început, ne adresăm femeilor cu vârsta cuprinsă între 30-34 de ani cu domiciliul de reședință în județele Arad, Caraș Severin, Hunedoara, Mehedinți și Timiș.

Pentru a beneficia de reducere, pacientele doritoare trebuie să facă dovadă vârstei și reședinței în momentul prezentării în centrele de recoltare și laboratoarele selecționate.

Detalii analiză AMH

*Oferta este valabilă doar în laboaratoarele și punctele de recoltare Bioclinica din județele Arad, Caraș Severin, Hunedoara, Mehedinți și Timiș. Oferta este în derulare cu termen limită nespecificat. Urmărește această pagină pentru noutăți sau sună în centrul Bioclinica dorit pentru a verifica valabilitatea ofertei.

Descoperă toate articolele