ADN fetal din sângele matern (cfADN Harmony™ prenatal test)

Un test de sânge precis și sigur. Fără nici un risc pentru mamă și copil!

Ca viitor părinte sigur ați fost copleșită de informații despre analizele medicale pe care trebuie să le efectuați în timpul sarcinii.

Harmony este un test prenatal neinvaziv, simplu și precis care evaluează riscul de dezvoltare a unor anomalii genetice și sexul fetal. Este un test de sânge avansat pentru evaluarea riscului de trisomii fetale (sindromul Down, Edwards și Patau) și bolile cromozomilor sexuali X, Y (Klinefelter, Turner).

  1. Test precoce şi precis de depistare a sindromului Down şi a altor trisomii. Poate evalua sexul fetal şi patologiile cromozomilor sexuali fetali (X, Y).
  2. Determină riscurile de trisomie fetală prin măsurarea cantitativă relativă a cromozomilor în sângele matern.
  3. Evaluează riscurile de trisomie 21, 18, 13 fetale, dar nu exclude toate anomaliile fetale.
  4. Se bazează pe detectarea cfADN (cell-free - fragmente de ADN extracelular aflat liber în circulaţie).
  5. Utilizează tehnici avansate în testarea neinvazivă prenatală.
  6. Include măsurarea cfADN în analiza fiecărei probe. Greutatea maternă crescută şi vârstă gestaţională scăzută poate contribui la prezenţa scăzută de cfADN fetal (<4%).

Cine poate efectua testul prenatal Harmony ?

Acest test poate fi recomandat de către medic, femeilor cu o vârstă gestațională mai mare de 10 săptămâni. Testul prenatal Harmony este valabil pentru sarcini cu un singur făt sau sarcini gemelare, de asemenea pentru sarcini concepute prin fertilizare in vitro sau prin donare de ovule. Testul nu evaluează riscul pentru mozaicism, trisomii parțiale sau translocaţii.

Nivel de detecţie Nivel de rezultate fals pozitive
T21 98% < 0.1%
T18 99% < 0.1%
T13 8/10 < 0.1%

Analiza cromozomiilor X şi Y este fiabilă pentru >99% pentru sexul fetal. Permite de asemenea evaluarea patologiilor cromozomiale legate de cromozomii fetali, cu o precizie care variază în funcţie de tipul patologiei.

Testul prenatal Harmony a fost creat de către laboratoarele Ariosa Diagnostics, certificate CLIA şi acreditate CAP, laboratoare în care se trimit probele de sânge pentru testare.

www.harmonytest.com


Sus