Analize medicale in Alba - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratorul Bioclinica oferă o gamă variată de analize medicale în județul Alba, pentru depistarea unui număr ridicat de afecțiuni și boli. Printre analizele de sânge pe care le punem la dispoziție în acest laborator se află următoarele: hematologie, markeri tumorali, microbiologie, imunologie, alergologie, parazitologie, toxicologie, biochimie, anatomie patologică, coagulare etc. Toate aceste investigații de laborator ajută la diagnosticarea corectă a pacienților și oferirea unui tratament corespunzător.

Analizele de sânge sunt făcute în colaborare cu numeroase laboratoare internaționale de top, laboratorul Bioclinica din județul Arad având peste 28 de ani experiență în acest domeniu. Tehnologia de înaltă calitate, aparatura de ultimă generație și echipa de profesioniști asigură rezultate de încredere, la prețuri accesibile pentru pacienți.

Servicii de calitate și echipa de profesioniști

Laboratorul Bioclinica din județul Alba pune la dispoziție servicii de calitate, atestate de controalele externe de calitate recunoscute la nivel internațional și național, precum HEMATROM (România) INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.), NEQAS (Marea Britanie) și RIQAS (Irlanda), efectuate încă din anul 2000.

Gama completă de analize de sânge respectă standardele de calitate și precizie, fiind atestate conform SREN ISO 15189:2007. Rezultatele sunt puse la dispoziția pacienților într-un timp redus, fiind efectuate de o echipă de medici profesioniști.

Datorită tehnicilor care sunt îmbunătățite în mod constant și echipei medicale care lucrează la dezvoltarea analizelor de laborator, serviciile oferite în cadrul laboratorului Bioclinica din Alba respectă cele mai exigente cerințe în domeniul analizelor medicale de sânge.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Un rezultat de laborator corect înseamnă un diagnostic corect și un tratament eficient al bolii. Punctul de recoltare Bioclinica din județul Alba oferă recoltarea de analize medicale de laborator din multiple categorii: biochimie, hematologie, alergologie, markeri tumorali, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie etc.