Analize medicale in Valcea - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Fie că trebuie să confirme o afecțiune sau își dorește să se asigure că se află într-o stare de sănătate bună, orice persoană ar trebui să aibă acces la analize medicale de calitate. Cu acest gând am pornit la drum acum 28 ani și tot cu acest gând continuăm să funcționăm în fiecare zi.

Laboratoarele Bioclinica din județul Vâlcea

Pacienții care apelează la serviciile laboratorului Bioclinica din județul Vâlcea au acces la peste 2.300 de analize medicale și de sânge, realizate într-un mediu profesionist, de către un personal bine pregătit, la prețuri extrem de avantajoase.

Tehnicile revoluționare folosite în cadrul laboratoarelor Bioclinica asigură o acuratețe ridicată a tuturor analizelor și permit clienților să aibă acces la rezultate într-un timp foarte scurt. Calitatea analizelor și precizia rezultatelor sunt atestate conform standardelor SREN ISO 15189:2007.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

În laboratorul Bioclinica Vâlcea, pacienții au acces la o gamă variată de analize de sânge, printre care: hematologie, markeri tumorali, alergologie, biochimie, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie etc.

Personalul, format din medici, chimiști, biologi și biochimiști, pune foarte mare accent pe îmbunătățirea constantă a serviciilor oferite și pe creșterea numărului de analize care pot fi efectuate în interiorul laboratorului, pentru detectarea unui număr cât mai mare de boli și afecțiuni.

Serviciile oferite în cadrul laboratoarelor Bioclinica sunt atestate de controalele externe renumite la nivel național și internațional. Calitatea analizelor este confirmată încă din anul 2000 de foruri precum: EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), INSTAND e.V. (Germania), HEMATROM (România), aceste atestări fiind valabile și pentru centrul nostru din județul Vâlcea.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.