Analize medicale in judetul Bistrita-Nasaud - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratorul Bioclinica oferă o gamă largă de analize medicale în județul Bistrița-Năsăud, la prețuri accesibile pentru pacienți. Analizele de sânge ajută la depistarea multor boli și afecțiuni, iar printre cele frecvente analize efectuate în laboratorul din Bistrița-Năsăud se numără: biochimie, anatomie patologică, alergologie, parazitologie, toxicologie, imunologie, microbiologie, hematologie, markeri tumorali, coagulare etc.

Rezultatele sunt oferite pacienților într-un timp scurt, fiind precise și respectând standardele de calitate conform SREN ISO 15189:2007. Analizele de sânge sunt efectuate în colaborare cu numeroase laboratoare de top, asigurând rezultate de încredere.

Servicii de calitate și echipa de profesioniști

Laboratorul Bioclinica din Bistrița-Năsăud asigură servicii la cele mai înalte standarde de calitate, îmbunătățind în mod constant tehnicile de lucru pentru a oferi rezultate precise. Aparatura de ultimă generație și echipa medicală de profesioniști au făcut posibilă creșterea în timp a portofoliului de analize care sunt puse la dispoziția pacienților.

Echipa de profesioniști se implică și lucrează continuu la oferirea serviciilor care respectă cele mai exigente cerințe în domeniul medical. Activitatea și rezultatele echipei sunt prezentate în cadrul conferințelor și congreselor medicale la care echipa participă de-a lungul timpului.

Încă din anul 2000 au loc controale externe de calitate care confirmă calitatea serviciilor oferite în cadrul laboratorului Bioclinica din Bistrița-Năsăud. Controalele sunt recunoscute la nivel internațional și național de foruri precum HEMATROM (România), NEQAS (Marea Britanie), RIQAS (Irlanda), INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.).

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele