Analize medicale in judetul Caras Severin - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Știm că un tratament eficient și un diagnostic pus corect înseamnă, în primul rând, un rezultat de laborator de înaltă acuratețe. Pentru a reduce timpul de așteptare a rezultatelor pacienților, am extins lanțul centrelor Bioclinica și în județul Caraș-Severin.

Cu ajutorul unei echipe de profesioniști și cu o experiență de peste 28 de ani în domeniu, îți putem oferi posibilitatea de a efectua peste 2.300 investigaţii de laborator. Astfel, în cadrul Punctului de recoltare din Caransebeș ai acces la o gamă completă de teste și analize specifice care acoperă domenii variate: hematologie, microbiologie, imunologie, alergologie, parazitologie, toxicologie, biochimie, anatomie patologică, coagulare, markeri tumorali ș.a.

Servicii de calitate oferite în cel mai scurt timp

Precizia și calitatea analizelor sunt atestate conform standardelor SR EN ISO 15189:2007 și prin controalele externe de calitate recunoscute de foruri naționale și internaționale printre care se numără: HEMATROM (România), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), INSTAND e.V. (Germania), EQAS (SUA).

În plus, cu ajutorul portalului dedicat pacienților poți primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele