Analize medicale in Suceava - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratoarele Bioclinica din județul Suceava

Analizele care pot fi efectuate în laboratoarele Bioclinica din Suceava cuprind domenii medicale diverse: hematologie, markeri tumorali, alergologie, biochimie, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie.

Pacienții noștri beneficiază de servicii la cel mai înalt nivel de profesionalism, deoarece folosim echipamente medicale de ultimă generație, adaptate la evoluția tehnologică.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Controalele de calitate pe care le-am efectuat în ultimii ani cu ajutorul unor instituții naționale și internaționale cunoscute atestă calitatea serviciilor pe care le oferim. Procedurile și tehnicile de lucru necesare în recoltarea probelor de analiză și în stabilirea rezultatelor au loc în condiții depline de siguranță. Echipa noastră medicală, formată din profesioniști în domeniu, are o experiență vastă dobândită, de-a lungul timpului, prin participarea la numeroase congrese medicale și conferințe, acolo unde a intrat în contact cu ultimele inovații din lumea medicală.

Centrele Bioclinica sunt dotate modern și permit stabilirea unor rezultate precise și de o mare acuratețe, într-un timp redus. Sistemele HPLC utilizate – cromatografie de lichide de înaltă performanță – permit efectuarea unor analize complexe și unice, a căror calitate și precizie sunt atestate conform standardelor SREN ISO 15189:2007.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.