Analize medicale in Mehedinti - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Diagnosticarea corectă și din timp a unei boli, monitorizarea evoluției unei afecțiuni medicale deja existente sau depistarea unor factori de risc care ar putea favoriza dezvoltarea viitoare a unor probleme de natură medicală. Sunt câteva dintre aspectele care reflectă importanța analizelor medicale de laborator realizate la standarde de calitate recunoscute la nivel internațional, de o echipă de profesioniști. Este exact ceea ce Bioclinica oferă tuturor pacienților care vin la unul dintre Centrele de Analize Medicale și la Punctele de Recoltare a Sângelui din 26 de județe din țară.

Laboratoarele Bioclinica din județul Mehedinți

Laboratorul Bioclinica din județul Mehedinți oferă peste 2.300 de analize medicale pentru depistarea a numeroase afecțiuni, boli sau factori de risc. Toate investigațiile de laborator sunt realizate de o echipă de profesioniști cu ajutorul unei tehnologii de înaltă calitate și al aparaturii de ultimă generație. De asemenea, analizele de sânge sunt procesate în colaborare cu laboratoare internaționale de top. Toate acestea asigură rezultate de încredere la prețuri accesibile pentru toți pacienții.

Analize oferite de laboratoarele Bioclinica din județul Mehedinți

Dotat cu aparatură modernă, Laboratorul Bioclinica din județul Mehedinți efectuează o gamă completă de analize de laborator, într-un timp foarte scurt. Calitatea și precizia analizelor este atestată conform standardelor SR EN ISO 151189:2007. Analizele oferite de Laboratorul Bioclinica din Mehedinți cuprind, printre altele, teste din următoarele categorii: biochimie, hematologie, alergologie, markeri tumorali, anatomie patologică, microbiologie, genetică moleculară, imunologie, coagulare specială, parazitologie, toxicologie etc., prin colaborarea cu mai multe laboratoare internaționale de top.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Încă din anul 2000, serviciile noastre sunt supuse unor controale de calitate stricte, iar calitatea lor a fost confirmată de foruri naționale și internaționale: INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), HEMATROM (România).

Pentru noi, a fi profesionist înseamnă îmbunătățirea constantă a tehnicilor de muncă, echipamente performante, precum și o perfecționare continuă a personalului implicat în procesarea analizelor medicale de laborator. Astfel, echipa Bioclinica a reușit să crească portofoliul de analize puse la dispoziția pacienților și să adopte tehnici revoluționare pentru a răspunde celor mai exigente cerințe în acest domeniu. Echipa noastră medicală a participat de-a lungul timpului la numeroase congrese și conferințe, cu prezentări ale activității și ale rezultatelor obținute în laborator. Unul dintre cele mai importante obiective pentru noi a fost ca, prin participările la astfel de evenimente, să punem la punct și scheme de intercomparare cu parteneri externi. Totul pentru ca serviciile noastre să fie din ce în ce mai performante.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.