Analize medicale in judetul Cluj - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Cele 6 puncte de recoltare Bioclinica de pe tot cuprinsul județului Cluj oferă posibilitatea efectuării unei game largi de analize medicale, la prețuri accesibile și folosind tehnici avansate de depistare a bolilor. Analizele de sânge efectuate în laboratorul nostru ajută la depistarea precisă a unei mari varietăți de boli și de afecțiuni. Diagnosticul de mare precizie garantează prescrierea unui tratament rapid și cât mai potrivit nevoilor pacientului.

Printre cele mai importante analize realizate de Bioclinica se numără următoarele: hematologie, markeri tumorali, alergologie, biochimie, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie etc. Analizele efectuate în punctele de recoltare Bioclinica din Cluj sunt atestate conform standardelor SREN ISO 15189:2007 și se realizează în concordanță cu cele mai înalte standarde medicale.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Realizarea analizelor de laborator complexe și unice, cu ajutorul cromatografiei de lichide de înaltă performanță garantează un ridicat nivel de calitate al echipei de profesioniști Bioclinica. Controalele de calitate din plan extern, realizate începând cu anul 2000, sub egida unor instituții naționale și internaționale precum: EQAS (S.U.A.), INSTAND e.V. (Germania), NEQAS (Marea Britanie), RIQAS (Irlanda), HEMATROM (România) reprezintă dovada cea mai bună a înaltului nivel de calitate garantat de punctul de recoltare Bioclinica din județul Cluj.

Bogata experiență a echipei Bioclinica din județul Cluj este probată de cei 28 de ani de experiență. Medici cu înaltă calificare și profesioniști dedicați, ei se preocupă în mod constant de îmbunătățirea tehnicilor de lucru, prin prezența permanentă la conferințe și congrese medicale în cadrul cărora rezultatele obținute au fost prezentate în fața unei audiențe specializate.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele