Analize medicale in Hunedoara - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Rezultatelor analizelor medicale sunt esențiale pentru menținerea unei stări de sănătate bune. Fie că este vorba despre diagnosticarea corectă și din timp a unor boli, de monitorizarea evoluției acestora sau de identificarea unor semnale pe care organismul le dă în ceea ce privește riscul de dezvoltare pe viitor a anumitor afecțiuni medicale, este foarte important ca aceste analize să fie realizate cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Este exact ce oferă echipele de profesioniști ale Bioclinica tuturor celor care vin la unul dintre Centrele de Analize Medicale și la Punctele de Recoltare a Sângelui din 26 de județe din țară.

Laboratoarele Bioclinica din județul Hunedoara

Laboratorul central din Deva și cele cinci Puncte de Recoltare din Brad, Hațeg, Hunedoara, Orăștie și Petroșani oferă pacienților din județul Hunedoara o gamă variată de peste 2.300 de analize medicale și de sânge pentru o diagnosticare corectă și stabilirea unei scheme de tratament adecvate nevoilor fiecărui pacient. Toate laboratoarele sunt dotate cu aparatură de ultimă generație, iar echipa medicală de profesioniști are la dispoziție tehnologie de cea mai înaltă calitate.

Analizele de sânge sunt procesate în colaborare cu alte laboratoare internaționale de top, iar rezultatele sunt precise. Serviciile oferite sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde în domeniu și au prețuri accesibile pacienților. Analize pe care le puteți face în laboratoarele Bioclinica din județul Hunedoara

Biochimie, markeri tumorali, hematologie, alergologie, anatomie patologică, microbiologie, parazitologie, imunologie, coagulare sau toxicologie. Sunt doar câteva dintre categoriile de analize pe care Laboratorul Bioclinica din județul Hunedoara le oferă pacienților.

Rezultatele sunt furnizate într-un timp foarte scurt, iar calitatea lor este atestată conform standardelor SR EN ISO 15189:2007.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Serviciile Bioclinica sunt supuse, încă din anul 2000, unor controale de calitate stricte, iar calitatea lor este confirmată de foruri naționale și internaționale cum sunt: NEQAS (Marea Britanie), INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda) sau HEMATROM (România).

Unul dintre obiectivele noastre principale este grija pentru pacienți. Prin urmare, îmbunătățim constant tehnicile de muncă, aducem echipamente performante și investim în perfecționarea continuă a personalului implicat în procesarea analizelor medicale de laborator. Astfel, am reușit să creștem portofoliul de analize puse la dispoziție pacienților și am adoptat tehnici revoluționare pentru a răspunde celor mai exigente cerințe din domeniu. Echipa noastră medicală, formată din 56 de medici, 35 de biologi, 15 chimiști, 5 biochimiști și 86 de colaboratori din țară, a participat de-a lungul timpului la numeroase congrese și conferințe, cu prezentări ale activității și ale rezultatelor obținute în laborator. Totodată, la astfel de evenimente au fost evidențiate și scheme de intercomparare cu parteneri externi, pentru ca serviciile noastre să fie din ce în ce mai performante.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.