Analize medicale in judetul Arad - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

În cele opt puncte de recoltare este pusă la dispoziția pacienților o gamă largă de analize medicale în județul Arad. Laboratorul Bioclinica din Arad dispune de tehnicile necesare pentru efectuarea unui număr mare de analize de sânge, precum alergologie, parazitologie, hematologie, imunologie, toxicologie, biochimie, markeri tumorali, microbiologie, anatomie patologică, coagulare etc.

Prin intermediul acestor investigații de laborator se pot depista cu precizie numeroase boli și afecțiuni, astfel încât pacienții să poată primi ulterior tratamentul necesar. Rezultatele analizelor sunt precise și efectuate în cel mai scurt timp, fiind atestate conform standardelor SREN ISO 15189:2007.

Servicii de calitate și echipa de profesioniști

Laboratorul Bioclinica din Arad respectă cele mai înalte standarde din domeniul analizelor medicale, folosind tehnici avansate de depistare a bolilor care au ajutat la creșterea portofoliului de analize efectuate. Echipa de medici profesioniști asigură îmbunătățirea în mod constant a tehnicilor de lucru, fiind prezentă de-a lungul timpului la conferințe și congrese medicale în cadrul cărora au fost prezentate rezultatele obținute.

Echipa de profesioniști lucrează în colaborare cu numeroase laboratoare internaționale de top și are peste 28 de ani experiență, oferind rezultate de o acuratețe ridicată, la prețuri accesibile.

Calitatea serviciilor oferite în cadrul laboratorului Bioclinica din Arad este confirmată și prin controalele externe de calitate, care sunt efectuate încă din anul 2000. Acestea sunt recunoscute la nivel internațional și național și includ foruri precum HEMATROM (România), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.).

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele