Analize medicale in judetul Maramures - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Bioclinica – una dintre cele mai mari rețele de analize medicale din România: 13 laboratoare și 104 puncte de recoltare proprii sunt distribuite pe întreg teritoriul țării. 56 de medici, 5 biochimiști, 35 de biologi, 15 chimiști și 86 de colaboratori din țară vin în ajutorul pacienților oferind servicii de calitate la prețuri accesibile. Laboratoarele și punctele de recoltare Bioclinica din județul Maramureș

În centrele Bioclinica din Maramureș, pacienții au acces la peste 2.300 de analize medicale la prețuri extrem de avantajoase. Realizate sunt oferite într-un mediu profesionist de către un personal bine pregătit.

Tehnicile revoluționare folosite în cadrul laboratoarelor Bioclinica asigură rezultatelor o acuratețe ridicată. Calitatea lor este atestată conform standardelor SREN ISO 15189:2007.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Calitatea și performanța ne caracterizează. Echipa medicală Bioclinica este formată în întregime din profesioniști. Prin participarea de-a lungul timpului la diverse evenimente din lumea medicală, aceștia și-au îmbunătățit în mod constant aptitudinile. În plus, echipamentele moderne ne-au permis extinderea portofoliului de analize. Pacienții au acces la peste 2.300 de analize medicale și de sânge, din domenii medicale diverse: hematologie, markeri tumorali, alergologie, biochimie, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie.

Toate acestea sunt atestate de controalele externe renumite la nivel național și internațional. Calitatea analizelor este confirmată încă din anul 2000 de foruri precum: EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), INSTAND e.V. (Germania), HEMATROM (România), aceste atestări fiind valabile și pentru centrul nostru din județul Maramureș.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele