Analize medicale in judetul Covasna - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratoarele Bioclinica din județul Covasna

Dovada cea mai puternică a nivelului înalt de calitate garantat de punctul de recoltare Bioclinica din județul Covasna constă în realizarea analizelor de laborator complexe și unice, cu ajutorul cromatografiei de lichide de înaltă performanță. Acestea sunt însoțite de controalele de calitate realizate începând cu anul 2000, sub egida unor instituții recunoscute atât în România, cât și peste hotare, cum ar fi: EQAS (S.U.A.), INSTAND e.V. (Germania), NEQAS (Marea Britanie), RIQAS (Irlanda), HEMATROM (România).

Cu un diagnostic de mare precizie, ce garantează prescrierea unei medicații cât mai potrivite cu nevoile pacientului, tratamentul poate fi început cât mai prompt față de momentul prelevării probelor. Rezultatele se bazează pe analizele de sânge din domenii precum anatomie patologică, hematologie, alergologie, markeri tumorali, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie, biochimie.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Prezența specialiștilor noștri, de-a lungul timpului, la conferințe și congrese medicale, în cadrul cărora și-au prezentat rezultatele obținute, se adaugă la eforturile de perfecționare a tehnicilor. Echipa de medici profesioniști a celor două puncte de recoltare Bioclinica din județul Covasna este preocupată în permanență de îmbunătățirea în mod constant a proceselor medicale aplicate zi de zi. Analizele efectuate sunt atestate conform standardelor SR EN ISO 15189:2007 și se realizează în concordanță cu cele mai înalte tehnici profesionale. Prelevarea probelor și stocarea acestora se realizează în condiții de securitate biologică deplină și folosind metode avansate de depistare a bolilor.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele