Analize medicale in judetul Brasov - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

În laboratoarele Bioclinica fiecare detaliu contează, pentru că orice analiză medicală este la fel de importantă. Știm că de exactitatea ei depinde precizia prin care sunt stabilite diagnosticul și tratamentul. De aceea, îți punem la dispoziție zece puncte de recoltare în județul Brașov și un laborator, toate dotate la standarde performante și acreditate conform ISO 15189:2013.

Cu ajutorul tehnologiei de înaltă calitate, îți oferim o gamă complexă de teste și analize specifice care acoperă domenii variate: hematologie, microbiologie, imunologie, alergologie, parazitologie, toxicologie, biochimie, anatomie patologică, coagulare, markeri tumorali ș.a.

Servicii de calitate recunoscute la nivel internațional

Cu o experiență de peste 28 de ani în domeniul sănătății, îți suntem alături asigurându-ți rezultate precise la prețuri accesibile. Calitatea serviciilor oferite în cadrul laboratorului Bioclinica din Brașov este confirmată și prin controalele externe de calitate și este recunoscută de foruri naționale și internaționale: HEMATROM (România), INSTAND e.V. (Germania), NEQAS (Marea Britanie) , RIQAS (Irlanda), EQAS (SUA).

În plus, accesezi rezultatele analizelor mult mai simplu și ușor. Prin intermediul portalului dedicat pacienților, ai posibilitatea de a le primi online.

Descoperă toate articolele