Analize medicale in judetul Dambovita - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratoarele Bioclinica din județul Dâmbovița

Pacienții care apelează la serviciile medicale Bioclinica oferite de laboratoarele din Dâmbovița au la dispoziție un portofoliu bogat de analize, din diverse domenii: hematologie, markeri tumorali, alergologie, biochimie, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie.

Recoltarea probelor și stabilirea rezultatelor analizelor se realizează în condiții de maximă siguranță și profesionalism, laboratoarele Bioclinica fiind dotate cu aparatură de ultimă generație.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Echipa formată din profesioniști în domeniul medical contribuie la oferirea de servicii de calitate prin experiența și devotamentul ei. Astfel, datorită echipamentelor medicale moderne și personalului dedicat, tehnicile de lucru sunt îmbunătățite constant, oferind pacienților o experiență bazată pe profesionalism și calitate.

Analizele efectuate la Bioclinica sunt complexe și unice, fiind realizate prin utilizarea sistemelor HPLC (cromatografie de lichide de înaltă performanță), având rezultate precise, de o acuratețe ridicată. Calitatea serviciilor este dovedită de numeroasele controale de calitate efectuate de-a lungul timpului de către instituții naționale și internaționale cunoscute: EQAS (S.U.A.), INSTAND e.V. (Germania), NEQAS (Marea Britanie), RIQAS (Irlanda), HEMATROM (România).

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele