Analize medicale in Gorj - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratoarele Bioclinica din județul Gorj

Analizele pe care pacienții le au la dispoziție în laboratoarele și punctele de recoltare Bioclinica din județul Gorj acoperă mai multe categorii medicale: toxicologie, alergologie, microbiologie, parazitologie, imunologie, anatomie patologică, biochimie, hematologie, markeri tumorali, coagulare. Modul profesionist de recoltare a probelor și experiența medicilor specialiști determină obținerea unor rezultate precise și de o acuratețe ridicată. Calitatea serviciilor oferite este confirmată de controalele de calitate efectuate atât de instituții de prestigiu din România, cât și de cele cunoscute pe plan internațional.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Zi de zi, specialiștii Bioclinica își dedică experiența dobândită de-a lungul timpului îmbunătățirii serviciilor oferite și tehnicilor de lucru adoptate. Beneficiind de cele mai moderne echipamente și de un personal medical implicat, laboratoarele Bioclinica se dezvoltă în permanență și adoptă tehnici revoluționare pentru a oferi pacienților servicii la cele mai înalte standarde.

Tehnicile moderne aplicate permit obținerea unor rezultate precise, astfel încât fiecare pacient să primească recomandările medicale care i se potrivesc. Analizele de laborator sunt unice și complexe, fiind realizate cu ajutorul sistemelor HPLC (cromatografie de lichide de înaltă performanță), care garantează un nivel ridicat al profesionalismului și al calității.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.