Analize medicale in judetul Sibiu - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratoarele Bioclinica din județul Sibiu

Laboratoarele Bioclinica din județul Sibiu sunt dotate cu echipamente medicale de ultimă generație, care permit oferirea de servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism. Analizele unice și complexe efectuate în acestea sunt realizate cu ajutorul sistemelor HPLC (cromatografie de lichide de înaltă performanță), cu ajutorul cărora se obțin rezultate de o acuratețe ridicată.

Portofoliul de analize care se pot efectua în centrele Bioclinica cuprinde domenii medicale diverse: hematologie, markeri tumorali, alergologie, biochimie, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Echipa medicală Bioclinica este formată în întregime din profesioniști care și-au îmbunătățit în mod constant performanța prin participarea, de-a lungul timpului, la diverse evenimente din lumea medicală. Nivelul ridicat de implicare din partea personalului medical și echipamentele moderne de care dispun centrele Bioclinica au permis extinderea portofoliului de analize pe care pacienții îl au la dispoziție. Aceștia beneficiază de o experiență care are la bază calitatea și siguranța, dovedite de certificatele și controalele externe de calitate pe care le-am efectuat în ultimii ani și care au fost realizate de instituții de prestigiu pe plan național și internațional.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele