Cariere

Credem în lucrurile făcute ireproșabil și menținem cele mai înalte standarde în toate activitățile pe care le desfășurăm. Ne dorim alături de noi colegi care împărtășesc aceleași valori pentru performanță și ajutorare, colegi implicați, bine pregătiți și atenți la nevoile pacienților. Suntem o echipă dedicată și pasionată, care găsește cele mai bune soluții pentru pacienți. Și o face din suflet! Dacă crezi în aceleași valori ca și noi și vrei să faci parte din echipa Bioclinica, verifică pozițiile disponibile și aplică.

Valorile noastre

Performanță

În fiecare zi, ne dorim să fim mai buni decât am fost ieri. Suntem conștienți că performanța implică determinare și suntem determinați să facem tot ce este posibil pentru a ne ajuta pacienții și a le oferi cele mai bune servicii de pe piață.

Curaj

Curajul este calitatea care ne ajută să ne îndeplinim obiectivele. Ne asumăm cu responsabilitate tot ceea ce facem, învățăm și creștem. Pentru că doar prin ambiție și perseverență putem ajunge lideri și să reușim să vă oferim cele mai bune servicii.

Ajutorare

Pe primul loc punem oamenii și ceea ce ne diferențiază este dorința de a face bine la nivel de comunitate. Investim în tehnologie și în aparatură de ultimă generație, dar cel mai mult contează umanitatea.

Implicare

Ne pasă și pentru că ne pasă dăm tot ce este mai bun din noi chiar dacă uneori întâmpinăm situații dificile. Este în puterea noastră să facem lucrurile să se întâmple și numai dacă facem lucrurile cu suflet putem ajunge acolo unde ne dorim.

Poziții disponibile

De peste 28 ani, suntem dedicați promisiunii Bioclinica de a oferi pacienților noștri analize cu suflet. Dacă ești pasionat de performanță și de medicina de laborator și vrei să lucrezi într-o echipă de profesioniști la cele mai înalte standarde, atunci aplică la un job în unul dintre centrele Bioclinica. Dar nu înainte să verifici pozițiile disponibile și să vezi dacă valorile noastre corespund cu ale tale.

În cazul în care nu ați găsit o poziție potrivită, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră.

Descoperă toate articolele