Analize medicale in Buzau - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Realizarea analizelor de laborator complexe și unice, cu ajutorul cromatografiei de lichide de înaltă performanță, este dovada cea mai bună a înaltului nivel de calitate garantat de punctul de recoltare Bioclinica din județul Buzău. La acestea se adaugă controalele de calitate din plan extern, realizate începând cu anul 2000, sub egida unor instituții recunoscute atât în România, cât și peste hotare. Printre acestea se numără: EQAS (S.U.A.), INSTAND e.V. (Germania), NEQAS (Marea Britanie), RIQAS (Irlanda), HEMATROM (România).

Diagnosticul de mare precizie garantează prescrierea unui tratament cât mai potrivit cu nevoile pacientului și prescris cât mai prompt față de momentul prelevării probelor. Rezultatele se bazează pe analizele de sânge din domenii precum anatomie patologică, hematologie, alergologie, markeri tumorali, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie, biochimie.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Echipa de medici profesioniști a punctului de recoltare Bioclinica din Buzău este preocupată în permanență de îmbunătățirea în mod constant a tehnicilor de lucru. Prezența specialiștilor noștri, de-a lungul timpului, la conferințe și congrese medicale în cadrul cărora își prezintă rezultatele obținute se adaugă la eforturile de perfecționare a proceselor medicale aplicate zi de zi.

Analizele efectuate în punctul de recoltare Bioclinica din Buzău sunt atestate conform standardelor SREN ISO 15189:2007 și se realizează în concordanță cu cele mai înalte standarde profesionale. Prelevarea probelor și stocarea acestora se realizează în condiții de securitate biologică deplină și folosind tehnici avansate de depistare a bolilor.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.