Povestea Bioclinica

Suntem prima clinică de analize medicale privată din România care prin performanță, curaj, ajutorare și implicare oferă pacienților săi servicii la cele mai înalte standarde. Ne asigurăm că îți oferim cele mai bune rezultate prin fiecare aparat performant pe care îl achiziționăm, fiecare om pe care îl pregătim și fiecare minut pe care îl petrecem în laborator.

Primul laborator privat de analize medicale

Primul laborator privat de analize medicale

Povestea noastră a început în anul 1992, în Timișoara, atunci când actualul director general, a pus bazele primului laborator de analize medicale privat, Biomedica, alături de alți trei profesioniști. Împreună au pus bazele a ceea ce avea să devină un standard în ceea ce privește serviciile clinice de laborator. Astfel, nu a durat mult și în 1997, am deschis un nou laborator la Arad. Putem să afirmăm cu mândrie că suntem pionieri ai sistemului privat în România și chiar dacă echipa Biomedica s-a lovit de o serie de obstacole, a reușit să le depășească și să-și mențină standardele ridicate de calitate ale analizelor. Credem că atât timp cât investești pasiune în ceea ce faci și abordezi totul cu profesionalism, drumul către succes îți este asigurat. Și pentru că am considerat că putem fi mai aproape de pacienții noștri cu un nume care ne definește mai bine, în 1998, am hotărât să ne schimbăm numele din Biomedica în Bioclinica.

Contactează-ne
Extindere la nivel national

Extindere la nivel național

Și așa, Bioclinica și-a început activitatea în formula în care ne cunoști astăzi. Din 1998, am crescut și ne-am extins, iar acum Bioclinica numără 15 laboratoare, 147 puncte de recoltare proprii și 86 de colaboratori în toată țara. În cele 147 puncte de recoltare pot fi efectuate peste 5300 investigaţii de laborator, iar acestea sunt situate în toată România în următoarele județe: Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, București, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Călărași, Dolj, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Sălaj, Timiș, Tulcea și Vâlcea. Accesibilitatea este foarte importantă pentru noi și de aceea, chiar dacă există județe în care nu avem încă laboratoare deschise, am amplasat mai multe puncte de recoltare.

Toate locațiile
Laborator de ultima generatie

Laborator de ultimă generație

Însă, drumul nostru nu se oprește aici. Ne dorim să ne dezvoltăm în continuare, pentru a putea oferi cele mai bune servicii și o gamă cât mai largă de analize. Credem în performanță și de aceea, investim în aparatură și tehnologii de ultimă generație, în personal bine pregătit și în tehnici de lucru la standarde înalte. Toate acestea ne oferă calitate și viteză în prelucrarea analizelor. Pentru a confirma calitatea serviciilor noastre, am derulat controale externe de calitate încă din anul 2000, sub egida unor foruri recunoscute atât pe plan național, cât și internațional: INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), HEMATROM (România). Controalele de calitate pentru fiecare analizator în parte sunt efectuate zilnic pentru a asigura funcționarea acestora în parametri optimi.

Află mai multe
Peste 2700 analize medicale

Peste 2700 analize medicale

Calitatea pe care o oferim pacienților noștri este esențială, dar mai mult decât atât, ne dorim să îi ajutăm și să fim aproape de ei în problemele pe care le întâmpină. Credem în umanitate și în binele pe care îl aducem în viețile pacienților noștri. Pentru ei, cerem mai mult de la noi în fiecare zi și cu determinare și consecvență, ne dezvoltăm pentru a oferi analize cu suflet. Pacienții noștri merită tot ce e mai bun și vom face tot posibilul să le aducem zâmbetul pe buze și să le oferim cele mai rapide rezultate. În caz de urgență, ne vom da silința să te ajutăm cu tot ce putem pentru că pentru noi pe primul loc, se află oamenii. Pentru ei, în colaborare cu laboratorul Dr. Limbach (Germania), am extins gama de analize medicale la un număr de peste 2500, care acoperă domenii variate: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, alergologie, biologie moleculară, toxicologie, anatomie patologică și genetică moleculară.

Toate analizele
Echipa de profesionisti

Echipă de profesioniști

Știm că nu întâlnești des în viață și performanță, și umanitate și de aceea, noi ne străduim să fim un exemplu în acest sens și să creăm un model al calității profesionale. Vrem să oferim pacienților noștri mai mult decât profesionalism rigid. Ne dorim ca pacienții noștri să știe că ne pasă și că vom avea grijă de ei pentru că, în sănătate, ai nevoie de expertiză, dar ai nevoie și de suflet ca să te faci bine. Și echipa noastră de profesioniști este cea care aduce suflet în laboratoare. Cei 56 medici, 35 biologi, 15 chimiști și 5 biochimiști sunt dedicați să ofere pacienților noștri tot ajutorul de care au nevoie. Ei sunt cei care fac bine comunității. Și o și fac! Prin pasiune, prin integritate, prin asumare și conștiinciozitate. Zi de zi, pentru oameni.

Laboratoarele (Arad, Bistrița, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Iași, Oradea, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara) sunt acreditate conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și sunt în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS).

Toate pozițiile disponibile
Descoperă toate articolele