Analize medicale in judetul Bihor - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Pacienții au la dispoziție o gamă largă de analize medicale în județul Bihor, în cadrul laboratorului Bioclinica, la cele mai înalte standarde de calitate. Printre analizele de sânge efectuate aici se numără următoarele: toxicologie, parazitologie, coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologică, biochimie, alergologie, markeri tumorali, hematologie etc.

Rezultatele analizelor de sânge sunt precise, calitatea lor fiind atestată conform standardelor SREN ISO 15189:2007. Rezultatele sunt puse la dispoziția pacienților într-un timp scurt și ajută la depistarea unui număr ridicat de boli și afecțiuni, astfel încât poate fi prescris ulterior tratamentul corespunzător.

Servicii de calitate și echipa de profesioniști

Laboratorul Bioclinica din Bihor este dotat cu aparatură de ultimă generație și beneficiază de expertiza unei echipe medicale de profesioniști. Serviciile oferite sunt la cele mai înalte standarde, cu prețuri accesibile pentru pacienți.

Analizele de laborator sunt efectuate cu tehnici revoluționare și cu ajutorul echipei de profesioniști, care asigură îmbunătățirea constantă a serviciilor și creșterea portofoliului de analize, prin colaborarea cu multiple laboratoare internaționale de top.

Rezultatele obținute în laborator și activitatea clinicii sunt prezentate în cadrul conferințelor și congreselor la care participă echipa medicală de profesioniști. De asemenea, calitatea serviciilor este asigurată de controalele externe de calitate care sunt efectuate în cadrul clinicilor Bioclinica încă din anul 2000. Controalele sunt recunoscute la nivel internațional și național, fiind sub egida unor foruri precum HEMATROM (România), NEQAS (Marea Britanie), RIQAS (Irlanda), EQAS (S.U.A.), INSTAND e.V. (Germania).

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele