Analize medicale in judetul Constanta - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratoarele Bioclinica din Constanța

Cu o specializare de cel mai înalt nivel, profesioniștii din laboratoarele Bioclinica din județul Constanța au competența de a furniza diagnostice precise, pe baza analizelor de sânge din domenii precum anatomie patologică, hematologie, alergologie, markeri tumorali, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie, biochimie. Exactitatea rezultatelor garantează prescrierea unui tratament ulterior cât mai precis și cât mai prompt, raportat la momentul prelevării probelor.

Certificat de o serie întreagă de controale de calitate, venite din plan extern și realizate începând cu anul 2000, sub egida unor instituții recunoscute nu doar în România, ci și peste hotare, plafonul calitativ al serviciilor Laboratoarelor Bioclinica constănțene este unul ridicat. Printre instituțiile care garantează integritatea și rigoarea serviciilor pe care le oferim se numără: EQAS (S.U.A.), INSTAND e.V. (Germania), NEQAS (Marea Britanie), RIQAS (Irlanda), HEMATROM (România).

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Analizele efectuate în punctele de recoltare Bioclinica din Constanța se fac folosind metode avansate de depistare a bolilor, precum cromatografia de lichide de înaltă performanță, atestate conform standardelor SR EN ISO 15189:2007 și realizate în concordanță cu cele mai înalte tehnici medicale. Toate cele 14 puncte de recoltare Bioclinica din județul Constanța respectă pe deplin exigențele și garantează acuratețea.

Calificarea echipei constănțene a laboratoarelor Bioclinica este dovedită de-a lungul a 28 de ani de experiență. Medicii cu înaltă calificare se preocupă în mod constant de îmbunătățirea tehnicilor de lucru, prin prezența permanentă la conferințe și congrese medicale în cadrul cărora rezultatele obținute au fost prezentate în fața unei audiențe specializate.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele