Analize medicale in Neamt - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Știm că efectuarea la standarde înalte a analizelor medicale de laborator permite diagnosticarea corectă și din timp a unor boli, depistarea unor factori de risc, monitorizarea evoluției unei afecțiuni medicale. De aceea, ne propunem să oferim pacienților noștri servicii de calitate în cadrul celor 13 laboratoare și 104 puncte de recoltare proprii prezente în 26 de județe din țară.

Puncte de recoltare a sângelui din județul Neamț

Formată din 56 de medici, 35 biologi, 15 chimiști și 5 biochimiști și cu o experiență de 28 de ani în domeniul medical, echipa de profesioniști Bioclinica a deschis un punct de recoltare și în județul Neamț, mai exact în orașul Roman. Aici, pacienții pot beneficia de serviciile de calitate și accesibile din punct de vedere financiar. Experiența medicilor specialiști și modul profesionist de recoltare a probelor determină obținerea unor rezultate cu acuratețe ridicată.

Analize oferite în punctele de recoltare Bioclinica din județul Neamț

Făcând parte din lista celor 104 puncte de recoltare din țară, centrul Neamț respectă standardele înalte specifice serviciilor Bioclinica și oferă pacienților posibilitatea de a efectua peste 2.300 de analize medicale pentru depistarea a numeroase afecțiuni, boli sau factori de risc. Printre acestea se numără următoarele categorii: biochimie, hematologie, alergologie, markeri tumorali, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie ș.a.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

De ce te poți baza pe calitatea serviciilor noastre? Pentru noi, dezvoltarea continuă este foarte importantă și ne propunem să fim tot timpul în pas cu inovațiile și noile tehnologii. De aceea, rezultatele obținute în laboratoarele Bioclinica sunt monitorizate în permanență prin controalele realizate de forurile naționale și internaționale ca EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), INSTAND e.V. (Germania) și HEMATROM (România). Laboratoarele sunt acreditate conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și sunt în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS).

În plus, echipa medicală Bioclinica participă la numeroase conferințe internaționale, unde sunt prezentate rezultatele activității.

Un alt beneficiu este că prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.