Analize medicale in judetul Arges - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratorul Bioclinica pune la dispoziție o gamă largă de analize medicale în județul Argeș, la prețuri accesibile pentru pacienți. Analizele de sânge efectuate în acest laborator ajută la depistarea cu precizie a unui număr mare de boli și afecțiuni, iar printre cele mai importante analize se numără următoarele: hematologie, markeri tumorali, alergologie, biochimie, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie etc.

Toate analizele de sânge sunt efectuate folosind aparatură de ultimă generație, iar rezultatele de o acuratețe ridicată sunt puse la dispoziția pacienților într-un timp scurt. Precizia și calitatea analizelor este atestată conform standardelor SREN ISO 15189:2007.

Servicii de calitate și echipa de profesioniști

Echipa de profesioniști este formată din medici, biologi, chimiști și biochimiști care lucrează în mod constant la îmbunătățirea serviciilor și creșterea portofoliului de analize efectuate în laboratoarele Bioclinica. Echipa medicală participă la conferințe și congrese pentru a prezenta activitatea și rezultatele obținute de-a lungul timpului.

Analizele de laborator respectă standardele de calitate, fiind efectuate cu tehnici revoluționare și în colaborare cu numeroase laboratoare internaționale de top. Acest lucru permite îmbunătățirea în mod constant a tehnicilor de lucru.

Calitatea serviciilor oferite în cadrul laboratoarelor Bioclinica sunt atestate și de controalele externe de calitate recunoscute la nivel internațional și național. Controalele sunt efectuate din anul 2000 de către foruri precum EQAS (S.U.A.), INSTAND e.V. (Germania), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), HEMATROM (România).

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele