Analize medicale in judetul Olt - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratoarele Bioclinica din județul Olt

Punctele de recoltare Bioclinica din județul Olt oferă tuturor pacienților servicii profesionale și de calitate, respectând, în același timp, toate normele necesare de igienă și siguranță. Analizele care se efectuează cuprind o gamă variată de domenii medicale: hematologie, alergologie, biochimie, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, parazitologie, toxicologie, markeri tumorali, coagulare.

Probele sunt recoltate în conformitate cu cele mai noi standarde, iar rezultatele analizelor se stabilesc cu ajutorul aparaturii de ultimă generație cu care toate centrele Bioclinica sunt dotate.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Instituții naționale și internaționale de renume certifică, prin controalele de calitate efectuate de-a lungul timpului, profesionalismul și performanța serviciilor oferite de Bioclinica. Printre acestea se numără EQAS (S.U.A.), INSTAND e.V. (Germania), NEQAS (Marea Britanie), RIQAS (Irlanda), Hematrom (România).

Echipa medicală care se ocupă de recoltarea probelor pentru analize și de stabilirea rezultatelor este formată, în totalitate, de profesioniști care se află într-un proces de progres continuu. Având la dispoziție cele mai noi echipamente, tehnicile de lucru sunt cu regularitate îmbunătățite, permițând obținerea unor rezultate precise și de o acuratețe ridicată ale analizelor.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele