Analize medicale in judetul Salaj - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Un rezultat de laborator corect înseamnă un tratament corect. Orice persoană ar trebui să dispună de analize medicale de calitate, fie că are nevoie să confirme o afecțiune sau să se asigure că este sănătos. Cu acest gând am pornit la drum acum 27 ani când am înființat rețeaua Bioclinica. Tot cu acest gând continuăm să funcționăm și astăzi.

Laboratoarele și punctele de recoltare Bioclinica din județul Sălaj

13 laboratoare și 104 puncte de recoltare proprii sunt distribuite pe întreg teritoriul țării, inclusiv în județul Sălaj. Aici, pacienții au acces la peste 2.300 de analize medicale și de sânge. Mulțumită echipamentelor profesionale și a personalului calificat, serviciile oferite de Bioclinica Sălaj se remarcă prin precizie și calitate. Pe lângă tehnologiile inovative, avem în vedere și grija sporită pentru pacienți.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Poți conta pe calitatea servicilor noastre. Punem foarte mare accent pe colaborarea constantă cu laboratoare de top din întreaga lume. Calitatea serviciilor oferite este atestată conform standardelor SR EN ISO 15189:2007 și confirmată de foruri naționale și internaționale precum NEQAS (Marea Britanie), INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), HEMATROM (România).

Suntem în continuă dezvoltare. Una dintre valorile echipei noastre este îmbunătățirea constantă. Prin perfecționarea continuă a personalului, prin dotarea cu cele mai inovative tehnologii, prin colaborarea cu laboratoare de top din întreaga lume reușim să evoluăm. Metodele noastre de lucru și rezultatele obținute de-a lungul celor 27 de ani de activitate au fost prezentate la numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale.

Analizele oferite de laboratoarele Bioclinica din județul Sălaj

La centrele Bioclinica din Sălaj se pot preleva numeroase analize de laborator, printre care amintim: biochimie, hematologie, alergologie, markeri tumorali, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie etc.

Aparatura de ultimă generație cu care se recoltează probele asigură rezultate precise într-un timp foarte scurt. Astfel, se pot depista rapid toate bolile și afecțiunile persoanelor care fac un set de analize, iar în funcție de valorile acestora, medicul va putea prescrie un tratament eficient.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele