Analize medicale in judetul Timis - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratoarele Bioclinica din județul Timiș

Cu o experiență de peste 28 de ani laboratorul Bioclinica din județul Timiș oferă o gamă largă de analize de laborator, care cuprinde analize din următoarele categorii: biochimie, hematologie, alergologie, markeri tumorali, anatomie patologică microbiologie, genetică moleculară, coagulare specială, toxicologie etc. prin colaborarea cu multiple laboratoare internaționale de top.

Laboratoarele, dotate cu aparatură de ultimă generatie, efectuează o gamă completă de analize medicale de laborator, într-un timp redus. Calitatea și precizia analizelor este atestată conform standardelor SREN ISO 15189:2007. Laboratorul principal, Bioclinica Timișoara, deține în portofoliul său 282 de analize acreditate RENAR.

Servicii de calitate și echipa de profesioniști

Nivelul serviciilor noastre este confirmat și prin numeroasele controale externe de calitate, controale pe care le efectuăm începând cu anul 2000, sub egida unor foruri recunoscute atât pe plan național, cât și internațional: INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), HEMATROM (România).

Experiența și devotamentul întregii echipe de profesioniști au dus la îmbunătățirea constantă a tehnicilor de lucru adoptate, precum și la creșterea portofoliului de analize puse la dispoziția pacienților. Atât echipamentele din dotare, precum și personalul implicat în procesarea analizelor medicale de laborator, sunt menținute într-un proces continuu de dezvoltare, permițând adoptarea de tehnici revoluționare în realizarea celor mai exigente cerințe în acest domeniu. Echipa medicală a participat de-a lungul timpului la multiple conferințe și congrese medicale, cu prezentări ale activității și rezultatelor obținute în laborator, precum și la scheme de intercomparare cu parteneri externi.

Înființat în 2007, departamentul HPLC din cadrul laboratoarelor Bioclinica Timișoara a ajutat la atingerea de noi standarde în realizarea analizelor de laborator, sistemele HPLC (cromatografie de lichide de înaltă performanță) permițând efectuarea unor analize complexe și unice.

Născut în urmă cu 15 ani, din nevoia stringentă de a efectua analize medicale de laborator într-un timp cât mai scurt și cu rezultate de o acuratețe ridicată, departamentul de biologie moleculară din cadrul laboratoarelor Bioclinica Timișoara a cunoscut o adevărată dezvoltare, oferind astăzi servicii la cele mai înalte standarde.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele