Analize medicale in judetul Calarasi - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Bioclinica vă pune la dispoziție o gamă variată de analize de sânge, care pot fi realizate în Centrele de Analize medicale din peste 26 de județe, inclusiv în punctul de recoltare din județul Călărași, și care vizează numeroase domenii medicale, precum: alergologie, biochimie, anatomie patologică, hematologie, parazitologie, microbiologie, toxicologie, imunologie, markeri tumorali sau coagulare.

Laboratoarele Bioclinica din județul Călărași

Mulțumită experienței în domeniu de peste 28 de ani, a echipei de profesioniști și a tehnologiei de ultimă generație utilizată, cele peste 2.300 de analize care pot fi realizate în Centrele de Analize Bioclinica asigură un diagnostic de mare precizie, care va garanta prescrierea unui tratament eficient, pentru o gamă variată de boli și afecţiuni.

Indicatori ai performanței centrelor Bioclinica, inclusiv a clinicii de analize medicale din Călăraşi, sunt chiar controalele de calitate, realizate atât în plan intern, cât și internațional, sub egida unor organizații de prestigiu din România, precum HEMATROM, dar și internaționale, precum EQAS (SUA), INSTAND e.V. (Germania), NEQAS (Marea Britanie) sau RIQAS (Irlanda).

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Toate probele sunt recoltate în conformitate cu standardele de siguranță, iar calitatea rezultatelor analizelor este asigurată de echipa noastră de profesioniști, formată din 56 de medici, 35 de biologi, 15 chimiști, 5 biochimiști și 86 de colaboratori din întreaga țară.

Pentru că punem mare preț pe dezvoltarea continuă și pe performanță, la Bioclinica facem eforturi pentru a susține dezvoltarea profesională a specialiștilor noștri și pentru a integra mereu tehnologii inovatoare în clinicile noastre, totul pentru a oferi clienților noștri servicii complete, de înaltă calitate și la prețuri avantajoase.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele