Analize medicale in judetul Tulcea - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Bioclinica este una dintre cele mai mari rețele de analize medicale din România, cu 13 laboratoare și 104 puncte de recoltare proprii distribuite pe întreg teritoriul țării. Mulțumită echipei de profesioniști formate din cei 56 de medici, 5 biochimiști, 35 de biologi, 15 chimiști și 86 de colaboratori din țară, rezultatele analizelor oferite de Bioclinica sunt mereu de încredere și au o acuratețe excelentă.

Laboratoarele Bioclinica din județul Tulcea

Laboratorul Bioclinica din județul Tulcea oferă clienților săi o gamă extrem de variată de analize de sânge, la prețuri accesibile. Mulțumită echipamentelor profesionale și a unui personal calificat, serviciile oferite de Bioclinica Tulcea se remarcă printr-un grad înalt de calitate.

Analizele oferite de laboratoarele Bioclinica din județul Tulcea

În punctul de recoltare se pot preleva foarte multe analize de laborator, printre care: biochimie, hematologie, alergologie, markeri tumorali, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie etc.

Aparatura de ultimă generație cu care se recoltează probele necesare analizelor propriu-zise asigură rezultate de acuratețe ridicată pentru toți pacienții, într-un timp foarte scurt. Calitatea și precizia acestor analize este atestată conform standardelor SREN ISO 15189:2007. Mulțumită acestor standarde înalte, se vor putea depista rapid toate bolile și afecțiunile persoanelor care comandă un set de analize, iar în funcție de valorile acestora, medicul va putea prescrie un tratament eficient.

De asemenea, Bioclinica pune foarte mare accent pe colaborarea constantă cu laboratoare de top din întreaga lume, pentru a asigura dezvoltarea profesională a specialiștilor săi și pentru facilita pacienților săi accesul la servicii de înaltă calitate.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Calitatea analizelor puse la dispoziția clienților este recunoscută internațional, fiind atestată conform standardelor SR EN ISO 15189:2007 și confirmată de foruri naționale și internaționale precum NEQAS (Marea Britanie), INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda) sau HEMATROM (România).

Pe lângă tehnologiile inovative și personalul calificat, Bioclinica se remarcă prin grija pentru pacienți. Prioritatea echipei noastre este de a-și îmbunătăți constant tehnicile de muncă prin dotarea cu cele mai inovative tehnologii și prin perfecționarea continuă a personalului de specialitate. Metodele noastre de lucru și rezultatele obținute de-a lungul celor 28 de ani de activitate au fost prezentate la numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale, în cadrul cărora s-au evidențiat și scheme de intercomparare cu parteneri externi, cu scopul de a ne îmbunătăți și mai mult serviciile.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele