Analize medicale in judetul Dolj - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Laboratoarele Bioclinica din județul Dolj

Centrele de analize medicale și laboratoarele de recoltare a sângelui Bioclinica oferă pacienților servicii la cele mai înalte standarde de calitate, fapt confirmat de numeroasele controale externe realizate periodic.

Analizele care se pot efectua în laboratoarele Bioclinica din județul Dolj fac parte din următoarele domenii medicale: hematologie, alergologie, biochimie, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, parazitologie, toxicologie, markeri tumorali, coagulare.

Laboratoarele Bioclinica sunt dotate cu echipamente medicale moderne, iar rezultatele analizelor sunt de maximă calitate și precizie.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Echipa de profesioniști din laboratoarele Bioclinica se află într-o continuă dezvoltare, participând, de-a lungul timpului, la numeroase evenimente medicale și la scheme de intercomparare cu parteneri externi.

Serviciile oferite de Bioclinica respectă cele mai înalte standarde, bazându-se pe metode de analiză de ultimă generație. Implicarea și experiența echipei au contribuit la perfecționarea constantă a tehnicilor de lucru aplicate, astfel încât, în prezent, pacienții au la dispoziție un portofoliu de analize vast și divers.

Analizele efectuate în punctele de recoltare Bioclinica din județul Dolj, precum și în toate celelalte puncte din țară, sunt atestate conform standardelor SR EN ISO 15189:2007, care garantează corectitudinea rezultatului.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele