Analize medicale in judetul Bucuresti - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Specialiștii laboratoarelor Bioclinica din Capitală sunt pregătiți să furnizeze de fiecare dată un diagnostic corect, pe baza analizelor de sânge din domenii precum anatomie patologică, hematologie, alergologie, markeri tumorali, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie, biochimie. Exactitatea rezultatelor garantează prescrierea unui tratament ulterior cât mai precis și cât mai prompt, raportat la momentul prelevării probelor.

Nivelul calitativ al serviciilor Laboratoarelor Bioclinica din București este certificat de o serie întreagă de controale de calitate, venite din plan extern și realizate începând cu anul 2000, sub egida unor instituții recunoscute nu doar în România, ci și peste hotare. Printre acestea se numără: EQAS (S.U.A.), INSTAND e.V. (Germania), NEQAS (Marea Britanie), RIQAS (Irlanda), HEMATROM (România).

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Expertiza echipei bucureștene a laboratoarelor Bioclinica este dovedita de-a lungul a 28 de ani de experiență. Medicii cu înaltă calificare se preocupă în mod constant de îmbunătățirea tehnicilor de lucru, prin prezența permanentă la conferințe și congrese medicale în cadrul cărora rezultatele obținute au fost prezentate în fața unei audiențe specializate.

Atestate conform standardelor SREN ISO 15189:2007 și realizate în concordanță cu cele mai înalte standarde medicale, analizele efectuate în punctele de recoltare Bioclinica din București se fac folosind tehnici avansate de depistare a bolilor, precum cromatografia de lichide de înaltă performanță. Toate cele șase puncte de recoltare Bioclinica din București respectă pe deplin exigențele și garantează acuratețea.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele