Analize medicale in judetul Mures - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Un rezultat de laborator corect înseamnă un diagnostic potrivit și un tratament eficient al bolii. Formată din 56 de medici, 35 de biologi, 15 chimiști și 5 biochimiști și cu o experiență de 28 de ani în domeniul medical, echipa de profesioniști Bioclinica este în continuă dezvoltare, îmbunătățindu-și permanent munca și efortul depus. Beneficiind de cele mai moderne echipamente și de un personal medical implicat, laboratoarele Bioclinica vin în ajutorul pacienților oferindu-le servicii de calitate la prețuri accesibile.

Laboratoarele Bioclinica din județul Mureș

La fel ca celelalte 12 laboratoare din întreaga țară, laboratorul Bioclinica din Târgu Mureș oferă servicii acreditate conform standardului SR EN ISO 15189:2013. De asemenea, laboratorul este în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), ceea ce oferă pacienților anumite beneficii. În plus, aparatura performantă, tehnicile de lucru și reactivii folosiți corespund celor mai riguroase norme europene de calitate, iar asta asigură rezultate precise și obținerea lor într-un timp scurt.

Analize oferite de laboratoarele Bioclinica din județul Mureș

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, echipa de medici profesioniști îți oferă posibilitatea de a efectua peste 2.300 de investigaţii de laborator. Astfel, în laboratorul Bioclinica din Târgu Mureș și în cele două puncte de recoltare aflate în județ, ai acces la o gamă completă de teste și analize specifice care acoperă domenii variate: biochimie, hematologie, alergologie, markeri tumorali, anatomie patologică, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie, toxicologie ș.a.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Deoarece rezultatele analizelor sunt atestate conform standardelor SR EN ISO 15189:2007 și prin controalele externe de calitate recunoscute de foruri naționale și internaționale printre care se numără HEMATROM (România), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), INSTAND e.V. (Germania) și EQAS (SUA), poți conta pe calitatea servicilor noastre. Pentru că ne place să fim în pas cu noile tehnologii, analizele de laborator oferite de Bioclinica sunt la standarde complexe. Ele sunt realizate cu ajutorul sistemelor HPLC (cromatografie de lichide de înaltă performanță), ceea ce garantează obținerea unor rezultate cu acuratețe ridicată.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele