Analize medicale in judetul Prahova - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Având 13 laboratoare și 104 puncte de recoltare proprii distribuite pe întreg teritoriul țării, Bioclinica este una dintre cele mai mari rețele de analize medicale din România. Prin implicarea și profesionalismul de care dau dovadă cei 56 de medici, 5 biochimiști, 35 de biologi, 15 chimiști și 86 de colaboratori din țară, Bioclinica oferă pacienților săi servicii de calitate la prețuri accesibile. Aparatura de ultimă generație cu care se recoltează probele necesare analizelor asigură rezultate de acuratețe ridicată pentru toți pacienții, într-un timp foarte scurt.

Laboratoarele și punctele de recoltare Bioclinica din județul Prahova

În cadrul laboratoarelor și al punctelor de recoltare Bioclinica din județul Prahova pacienții au acces la peste 2.300 de analize medicale la prețuri avantajoase. Analizele acoperă mai multe categorii, portofoliul cuprinzând domenii medicale diverse, precum: alergologie, anatomie patologică, biochimie, coagulare, hematologie, imunologie, markeri tumorali, microbiologie, parazitologie.

Analizele se fac într-un mediu profesionist, iar tehnicile revoluționare folosite în cadrul laboratoarelor Bioclinica Prahova permit pacienților să aibă acces la rezultatele și interpretările necesare într-un timp foarte scurt.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Fie că trebuie să confirme o afecțiune sau să verifice dacă este într-o stare bună de sănătate, orice persoană ar trebui să aibă acces la analize medicale de calitate, cu rezultate sigure. Știm că un tratament eficient înseamnă, în primul rând, un rezultat de laborator de înaltă acuratețe. Poți conta pe calitatea servicilor noastre. Tehnicile revoluționare folosite în cadrul laboratoarelor Bioclinica asigură rezultate precise. Calitatea serviciilor este atestată conform standardelor SREN ISO 15189:2007. De asemenea, serviciile sunt validate de foruri naționale și internaționale precum NEQAS (Marea Britanie), INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), HEMATROM (România). Îmbunătățirea constantă este una dintre valorile echipei noastre, iar rezultatele obținute de noi de-a lungul celor 27 de ani de activitate au fost prezentate la numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale.

De asemenea, prin intermediul portalului dedicat, pacienții pot accesa rezultatele analizelor online, fără să fie nevoie să se deplaseze la centrul Bioclinica.

Descoperă toate articolele