Analize medicale in judetul Iasi - Laboratoare si Puncte de recoltare a sangelui

Adresa:
Email:
Telefon:
Fax:
Program:
Programează vizita ta

Cu experiență de 28 de ani în domeniul medical, Bioclinica numără 13 laboratoare și 104 puncte de recoltare proprii, iar echipa de profesioniști este formată din 56 de medici, 35 de biologi, 15 chimiști, 5 biochimiști și 86 de colaboratori din țară. Calitatea serviciilor este recunoscută de forurile naționale și internaționale, iar rezultatele celor peste 2.300 de analize care pot fi realizate în Centrele de Analize Medicale din 26 de județe, inclusiv Iași, ajută la diagnosticarea unor boli, monitorizarea evoluției acestora sau la depistarea unor factori de risc care ar putea duce la dezvoltarea unor afecțiuni medicale.

Laboratoarele Bioclinica din județul Iași

Laboratorul central Bioclinica din județul Iași, cu cele patru Puncte de Recoltare din Iași și unul în Pașcani, este dotat cu aparatură modernă, iar echipa medicală de profesioniști dispune de tehnologii revoluționare pentru a obține rezultate precise. Serviciile oferite corespund celor mai înalte standarde în domeniu și sunt accesibile din punct de vedere financiar tuturor pacienților.

Pentru noi, este foarte importantă dezvoltarea continuă pentru ca performanțele să fie tot mai bune. Prin urmare, Bioclinica pune accent pe colaborarea cu numeroase laboratoare internaționale de top și pe dezvoltarea profesională constantă a experților și specialiștilor săi. Totul pentru a oferi pacienților servicii de încredere și de înaltă calitate.

Analize oferite de laboratoarele Bioclinica din județul Iași

Laboratorul Bioclinica din Iași pune la dispoziția pacienților o varietate de analize medicale, cu rezultate precise și rapide, calitatea lor fiind atestată conform standardelor SR EN ISO 15189:2007. Precizia este una dintre cele mai importante calități ale rezultatului unei analize, pentru că el ajută la diagnosticarea exactă și la recomandarea unei scheme de tratament adecvate nevoilor pacienților.

Analizele de sânge care pot fi efectuate la Laboratorul Bioclinica din Iași se înscriu în următoarele categorii: hematologie, markeri tumorali, anatomie patologică, alergologie, biochimie, microbiologie, imunologie, coagulare, parazitologie sau toxicologie.

Servicii de calitate și echipă de profesioniști

Rezultatele obținute în Laboratorul Bioclinica din Iași, precum și activitatea per ansamblu, sunt monitorizate din punct de vedere al calității prin controalele realizate de forurile naționale și internaționale ca EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), INSTAND e.V. (Germania), HEMATROM (România).

De asemenea, echipa medicală Bioclinica participă la numeroase conferințe și congrese internaționale unde sunt prezentate rezultatele activității și scheme de intercomparare.

Prin intermediul portalului dedicat, pacienții au posibilitatea de a primi rezultatele analizelor online.

Descoperă toate articolele