Analizele mele: 0 Apăsați butonul pentru a adăuga analiza dorită în coș.

Profil farmacogenetic global

Profil farmacogenetic global - metode și materiale folosite

 • Metoda
  Real-Time PCR
 • Material uzual
  sânge integral EDTA (2 tuburi primare)
 • Transport (temp. °C)
  2 - 8
 • Cantitate minimă
  5 ml
 • Frecvența
  Transmis
 • Observații

  Este necesară completarea de către medic și pacient a formularului de consimțământ și a fișei de însoțire a probei (engleză+română).

  Rezultat în maxim 40 - 50 de zile.

  Program recoltare: luni și marți, până la ora 15:00, cu excepția laboratorului central Timișoara (luni, marți și miercuri), până la ora 12:00).

2839 lei

Despre analiză - Profil farmacogenetic global

Acest profil farmacogenetic studiază polimorfismele genetice individuale care influntează eficacitatea terapeutică a medicației, făcând posibilă personalizarea terapiei și evitarea toxicității.

În cadrul testului sunt analizate următoarele gene: ABCB1, ABCG2, CYP1A2, CYP2A6, CYP2B6, CYP2C19, CYP2C8, CYP2C9, CYP2D6, CYP3A4, CYP3A5, NAT2, SLCO1B1, VKORC1.

Este analizat răspunsul individual la următoarele clase de medicamente: antiaritmice, antibiotice, antidepresive, antiemetice, antifungice, antimigrenoase, diuretice, terapie hormonală, analgezice, anticoagulante și antiagregante plachetare, antidiabetice, antiepileptice, antihipertensive, anxiolitice, inhibitori ai pompei de protoni, statine si terapii pentru gută, boală Parkinson, boală Alzheimer, osteoporoză, afecțiuni respiratorii și urologice.

Descoperă toate articolele