Cum îmi fac cont?

Pentru a vă crea un cont, trebuie să specificați la următoarea dvs. vizită adresa de email pe care se va înregistra contul. În momentul în care analizele dvs. sunt eliberate, veți primi automat pe email instrucțiunile pentru activarea contului dvs.

Cum îmi fac cont?

Activarea contului

Emailul de activare conține un link securizat care vă permite să activați contul dvs. Bioclinica. În momentul în care apăsați pe acel link, se va deschide în browser o pagină în care puteți configura parola contului dvs.

Activarea contului
Atenție! Dacă la accesarea link-ului din email nu se deschide pagina de resetare a parolei, vă rugăm copiați link-ul (click dreapta + selectare Copy Link/Copy Hyperlink/Copiați link) și lipiți (Paste) în bara de adresă a browser-ului dvs.

Parola vă permite să accesați ulterior contul dvs. ori de câte ori aveți nevoie. În cazul în care ați uitat parola setată, vă rugăm accesați secțiunea Cum recuperez parola? pentru vizualizarea modului în care se poate reseta parola.

După setarea unei parole veți fi redirecționat în mod automat către lista dvs. de rezultate. Pentru a afla cum puteți accesa un rezultat vă rugăm consultați secțiunea Cum utilizez Contul Meu?

Descoperă toate articolele