Cum utilizez Contul Meu? (Laboratoare partenere/medici)

Vizualizare buletine de analize

În momentul autentificării în Contul Meu vizualizați o listă cu buletinele de analize asociate contului dvs., care sunt inițial ordonate descrescător după data actualizării în sistem.

Vizualizare buletine

Liniile din tabel colorate cu verde și cu bulină albastră la început de rând reprezintă buletinele de analize care nu au fost citite încă. În momentul în care deschideți un astfel de buletin el va fi marcat ca fiind citit.

Cum utilizez Contul Meu?

În partea de jos a paginii se pot vedea numărul total de buletine de analize precum și numărul de pagini; pe aceeași pagină se regăsesc butoane de navigare pentru pagina următoare/anterioară de rezultate (o pagină conține maximum 15 buletine).

Atenție! În cazul în care nu puteți vizualiza toate rezultatele așteptate în pagină verificați existența filtrelor active (deasupra tabelului ar trebui să scrie Nici un filtru selectat).

Detalii buletin de analize și descărcare rezultat

Pentru vizualizarea detaliilor buletinului și descărcarea rezultatul efectiv, trebuie să apăsați pe codul de buletin dorit. După apăsare se deschide o fereastră care conține detaliile buletinului (datele personale ale pacientului, numele medicului etc.).

Detalii buletin de analize și descărcare rezultat

Fiecare buletin de analize are cel puțin un fișier de rezultate atașat. În situația în care anumite analize sunt procesate în alte laboratoare, se generează câte un fișier de rezultat pentru fiecare dintre laboratoarele respective.

În secțiunea Fișiere atașate la buletin pot fi vizualizate și descărcate toate aceste fișiere. Pentru a descărca un fișier apăsați pe buletinul de analize aferent fișierului respectiv iar fișierul se va descărca în folderul de  Downloads al calculatorului dvs.

Atenție! În cazul în care nu găsiți fișierul după descărcare vă rugăm consultați setările browser-ului pentru a vedea locația la care se salvează fișiere descărcate pe calculatorul dvs.

Fișierele atașate au următoarea codificare:

  • Rezultat intern: rezultat eliberat de un laborator Bioclinica
  • Rezultat extern: rezultat eliberat de un laborator partener

Configurare coloane în tabel

Aveți posibilitatea de a selecta coloanele care doriți să fie afișate în tabel apăsând pe butonul Selecție coloane afișate. După apăsarea acestui buton se va deschide următoarea fereastră:

Configurare coloane în tabel

Selecția făcută va rămâne activă și între sesiuni, ceea ce înseamnă că data viitoare când veți deschide Contul Meu se vor afișa în tabel doar coloanele setate anterior.

Filtrare rezultate

Aveți posibilitatea să filtrați rezultatele din listă pentru a putea ajunge cât mai ușor la buletinele care vă interesează. Astfel, apăsați butonul Filtrează buletine care deschide următoarea fereastră:

Filtrare rezultate

Câmpurile după care se pot efectua filtrări sunt:

  • Cod buletin: numărul de buletin Bioclinica
  • Numărul de buletin referință: numărul de buletin din sistemul partenerului care a trimis proba. Acest câmp vă permite să filtrați buletinele după codificarea internă a sistemului dvs.
  • Nume pacient
  • Data buletin: data în care respectivul buletin a fost înregistrat în laboratoarele Bioclinica
  • Nume doctor: numele medicului trimițător
  • Combinații de laborator și sublaboratoare

Filtrarea rezultatelor va actualiza numărul de rezultate și pagini din partea de jos a ecranului.

Atenție! Fiecare filtru are efectul de a limita adițional rezultatele oferite în listă. Cu alte cuvinte, operatorul logic folosit în condiția de filtrare este ȘI (de exemplu: dacă se setează un filtru pe nume și rezultă 10 buletine, adăugând un nou filtru în listă cel mai probabil se va limita și mai mult numărul de rezultate).

Resetare filtre rezultate

Pentru a putea șterge cât mai repede setările de filtrare și a reveni la lista tuturor rezultatelor, apăsați butonul Resetare filtre.

Descoperă toate articolele