Cum utilizez Contul Meu? (Pacienți)

Vizualizare buletine de analize

După autentificare apar rezultatele analizelor dvs.

Buletinele de analize cu fundal verde deschis reprezintă buletinele de analize necitite. La accesarea unui astfel de buletin de analiză, acesta va fi marcat ca fiind citit și va apărea pe fundal alb în continuare.

Vizualizare buletine

În cazul buletinelor de analize la care se primesc rezultate parțiale, sistemul vă va notifica pe email ori de câte ori apare o actualizare. În acest caz, buletinul de analize va apărea din nou cu verde deschis pentru a vă atenționa că există actualizări ale acestuia.

Cum utilizez Contul Meu?

Sistemul afișează în partea de jos a paginii numărul total de buletine de analize și numărul total de pagini. În cazul în care aveți mai mult de 15 buletine de analize în listă, acestea vor fi distribuite pe mai multe pagini (câte 15 buletine/pagină). Folosind butoanele din dreapta jos a ecranului aveți posibilitatea să treceți la pagina următoare/anterioară.

Detalii buletin de analize și descărcare rezultat

Pentru vizualizarea detaliilor buletinului de analize și descărcarea rezultatul efectiv trebuie să apăsați pe acesta. După apăsare se deschide o fereastră care conține detaliile buletinului (datele personale ale pacientului, numele medicului etc.).

Detalii buletin de analize și descărcare rezultat

Fiecare buletin de analize are cel puțin un fișier de rezultate atașat. În situația în care anumite analize sunt procesate în alte laboratoare, se generează câte un fișier de rezultat pentru fiecare dintre laboratoarele respective.

În secțiunea Fișiere atașate la buletin pot fi vizualizate și descărcate toate aceste fișiere. Pentru a descărca un fișier apăsați pe buletinul de analize aferent fișierului respectiv iar fișierul se va descărca în folderul de Downloads al calculatorului dvs.

Atenție! În cazul în care nu găsiți fișierul după descărcare vă rugăm consultați setările browser-ului pentru a vedea locația la care se salvează fișiere descărcate pe calculatorul dvs.

Fișierele atașate au următoarea codificare:

  • Rezultat intern: rezultat eliberat de un laborator Bioclinica
  • Rezultat extern: rezultat eliberat de un laborator partener

Descoperă toate articolele