Laborator analize

Existente pe piaţa din România, de 28 ani, laboratoarele Bioclinica dispun de o gamă extinsă de analize medicale, în următoarele domenii: anatomie patologică, genetică moleculară, hematologie, imunologie, biochimie, alergologie, biologie moleculară, microbiologie şi toxicologie.

Dotate cu aparatură performantă, tehnici de lucru şi reactivi care corespund celor mai riguroase norme de calitate, cele 15 laboratoare au un standard de calitate ridicat al serviciilor medicale oferite, acestea fiind garantate de o echipă de profesioniști.

Peste 2500 investigații de laborator
Peste 2500 investigații de laborator
15 laboratoare, 130 centre de recoltare în toată țara
15 laboratoare, 130 centre de recoltare în toată țara
Aparatură de ultimă generație
Aparatură de ultimă generație

Cum se efectuează analizele?

Înregistrarea, prelevarea şi etichetarea probelor au loc în sala de recoltare pentru a asigura confidenţialitatea pacientului, urmând ca tuburile etichetate cu datele pacientului şi ID-ul unic să fie preluate şi transmise laboratorului de analize.

Controalele de calitate pentru fiecare analizor în parte sunt efectuate zilnic pentru a asigura funcționarea acestora în parametrii optimi.

Odată finalizat, buletinul de analize este verificat şi validat de către un medic de laborator.

Investigații sânge Bioclinica

Laboratoare și puncte de recoltare

În cele 130 puncte de recoltare pot fi efectuate peste 2500 investigaţii de laborator, care presupun: analize din sânge (anticorpi și antigene pentru diferiți viruși și bacterii), analize din urină – sumar de urină, examene microbiologice (exsudat faringian și nazal, coprocultură, urocultură, secreții – vaginale, uretrale, din sfera ORL etc.).

Punctele de recoltare sunt situate în următoarele județe: Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, București, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Călărași, Dolj, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Sălaj, Timiș, Tulcea și Vâlcea. Pentru a facilita accesul la laborator și a micșora timpul de așteptare al rezultatelor, în județele în care funcționează laboratoare, au fost deschise mai multe puncte de recoltare.

Vezi toate locațiile