Un laborator de analize cu suflet

Înființate în 1992, laboratoarele Bioclinica și-au propus să aducă un suflu nou în medicina de laborator, combinând expertiza cu aparatura de ultimă generație și grija pentru pacienți.

Cu 15 laboratoare în întreaga țară, Bioclinica îți pune la dispoziție o gamă variată de peste 2700 de analize medicale, acoperind domenii precum anatomie patologică, genetică moleculară, hematologie, imunologie, biochimie, alergologie, biologie moleculară, microbiologie şi toxicologie.

Peste 2500 investigații de laborator
Peste 2500 investigații de laborator
15 laboratoare, 146 centre de recoltare în toată țara
15 laboratoare, 146 centre de recoltare în toată țara
Aparatură de ultimă generație
Aparatură de ultimă generație

Cum sunt prelucrate analizele tale?

  1. În sala de recoltare, se înregistrează, prelevează și etichetează probele tale cu un ID unic. Astfel, datele tale rămân strict confidențiale și sunt prelucrate în deplină siguranță. Tuburile etichetate urmează să fie preluate și transmise laboratorului de analize.
  2. În laboratoare, fiecare analizor este verificat zilnic prin controale de calitate riguroase. Astfel, analizele tale vor fi mereu prelucrate cu acuratețe maximă.
  3. Probele etichetate sunt distribuite în departamentele corespunzătoare și introduse în analizoare. De aici, procesul se desfășoară automat, de la citirea ID-ului unic până la procesarea probelor și transmiterea rezultatelor direct în sistemul automatizat.
  4. Odată finalizat, buletinul tău de analize este verificat şi validat de către un medic de laborator.
Investigații sânge Bioclinica

Atât de aproape de tine

Descoperă laboratoarele și punctele de recoltare Bioclinica

Pentru a-ți ușura accesul în laborator și a reduce la minimum timpul de așteptare al rezultatelor, am deschise mai multe puncte de recoltare în județele în care funcționează laboratoare noastre.

Cu 15 laboratoare și peste 146 de puncte de recoltare în întreaga țară, cu siguranță vei găsi o locație Bioclinica aproape de tine. Aici poți efectua peste 2700 investigaţii de laborator, inclusiv analize din sânge (anticorpi și antigene pentru diferiți viruși și bacterii), analize din urină – sumar de urină, examene microbiologice (exsudat faringian și nazal, coprocultură, urocultură, secreții – vaginale, uretrale, din sfera ORL etc.).

Punctele de recoltare sunt situate în următoarele județe: Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, București, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Călărași, Dolj, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Sălaj, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

Vezi toate locațiile
Descoperă toate articolele