IgE specific la grâu, rTri a 19 Omega-5 Gliadină (f416)
- Poate fi asociat cu alergia alimentară imediată la grâu.
- Asociată unui risc ridicat de alergii alimentare în copilărie.
- Marker pentru WDEIA (Wheat-dependent exercise induced anaphylaxis), risc de reacții alergice severe după ingestia de grâu însoțită de exerciții fizice, deobicei la adulți.
- Asociată cu alergia brutarului sau cu astmul.
- Stabilăla căldură ș idigestie, grâul prelucrat termic poate provoca, deasemenea,simptome.
Metode și materiale folosite
- MetodaFluorescence Enzyme Immunoassay (FEIA)
- Material uzualser
- Transport (temp. °C)2 - 8
- Stabilitatea probei< 7 zile la 2-8 °C, > 7 zile la -20°C
- Cantitate minimă1 ml
- Frecvența5/săptămână
IgE specific la grâu, rTri a 19 Omega-5 Gliadină (f416)
64 LEI
Adaugă analiza